Direct naar hoofdmenu / zoekveld

Leraar van het jaar

Dit jaar vindt wederom de verkiezing Leraar van het jaar plaats.

De verkiezing Leraar van het Jaar is een initiatief van de Onderwijscoöperatie en is onderdeel van de activiteiten in het kader van de Dag van de Leraar.

Vorig jaar is Helicon Geldermalsen heel ver gekomen met Roxanne van den Boogaard, docent SLB. Zij heeft de 2e plaats behaald.

Dit jaar is Jordy van Schijndel, docent rekenen, genomineerd. Jordy is de bedenker van het beste rekenspel van Nederland, waarvoor hij uit handen van de minister van Onderwijs, Jet Bussemaker, de eerste prijs uitgereikt heeft gekregen. Zijn lessen geeft hij met gedrevenheid, gaat ver in individuele begeleiding en bezit pedagogische en didactische capaciteiten.

Daarnaast heeft Jordy heel veel verstand van dieren en tuinieren. De kooien en dierenverblijven in Geldermalsen zijn door hem ontworpen. Hij adviseert bij de aanschaf en verzorging van de dieren.

Na de eerste opdracht, het insturen van een kort filmpje waarin de betreffende docent zichzelf voorstelt, zal de beroepsjury een selectie maken. Pas eind mei weten we of hij bij de 40 gelukkigen hoort.

Kijk voor meer informatie op de website van de Onderwijscoöperatie.

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur initiator Toon Bazelmans, docent Nederlands, een mail.

leraarvanhetjaar 
Heel team Geldermalsen zal voor Jordy duimen!

Uitgelicht


Zoeken