Direct naar hoofdmenu / zoekveld

Voor alle reptielen liefhebbers

Graag willen we je uitnodigen om aanwezig te zijn bij een uniek symposium!

Het eerste international Koningscobra symposium van 6 tot 8 oktober 2017 bij Van der Valk Hotel te Veenendaal (Nederland).

Een geweldige line-up van internationale en nationale sprekers zullen je gedurende twee dagen ins en outs vertellen over de koningscobra, maar ook vele andere topics.

Deze slang is, net als vele andere reptielen, meer en meer bedreigd geraakt en veel onderzoek en tijd is nodig om ervoor te zorgen dat deze en andere bijzondere dieren behouden zullen blijven voor de toekomst.

Wat dit symposium zo uniek maakt zijn een aantal facetten. Allereerst, zoals gezegd, de line-up bestaande uit grote namen als Romulus Whitaker, Dr Bryan, Grieg Fry, Matt Goode, Dr Colin Strine, Joe Wasilewski, Gowri Shankar en prof. Indraniel Das. Zij zullen deel uitmaken van een totaal van 17 sprekers. De opbrengst van het symposium zal ten goede komen aan conservatie werk en onderzoek! Ook zal er een wetenschappelijke primeur worden gepresenteerd door een van de keynote sprekers.
Allemaal op zich reden genoeg dit spektakel bij te wonen.

Vanwege de diversiteit in het programma en de betrokken projecten is het symposium geschikt voor een grote doelgroep: liefhebbers van reptielen, wetenschappers, studenten, experts op het gebied van farmaceutica, docenten dierenverzorging en wildlife, veterinairen en partijen werkzaam in conservatie zullen hun kennis en netwerk enorm vergroten tijdens dit evenement.

Het symposium duurt in totaal 2 dagen (6 en 7 oktober), 8 oktober is gereserveerd voor sprekers en sponsoren en biedt bezoekers van het symposium de kans om bijvoorbeeld de Slangendag te bezoeken te Houten. Er zijn verblijfsmogelijkheden voor bezoekers in het van der Valk hotel te Veenendaal. Maak snel gebruik van de “early bird” tarieven en boek je tickets. De hoeveelheid plaatsen is beperkt!
Wij hopen je te mogen ontvangen tijdens dit bijzondere symposium.
Kijk voor meer informatie op de website van het symposium.
Voor vragen kun je contact opnemen met de organisatie van het symposium.

 

Namens Edupet en stichting Herpetofauna bedankt voor de getoonde interesse.

EduPetHerpetofauna


Uitgelicht


Zoeken