Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / MBO Groen

MBO Groen

Zo verrassend is groen! De natuur is overal. In het bos en het park natuurlijk, maar ook op plaatsen waar je ‘groen’ niet zo snel verwacht. In de supermarkt om de hoek, bij de dierenarts, in je favoriete restaurant, op de zorgboerderij en op je eigen sportclub. Een uitdagende outdoor activiteit bedenken, een prachtig bruidsboeket samenstellen of een succesvol bedrijf starten in de foodsector: het begint allemaal bij de natuur. Zo verrassend is groen. Het biedt ontelbaar veel kansen op heel verschillende plaatsen. Wil jij werk maken van groen? Dan kun je bij Helicon alle kanten op!

Kies je voor Helicon, dan kies je voor ‘groen’ mbo. Voor actieve, praktijkgerichte opleidingen met liefde voor alles wat de natuur biedt en met aandacht voor de mens. Met Helicon kies je voor overzichtelijke scholen die je op een persoonlijke manier goed voorbereiden op de beroepspraktijk of op een hbo-opleiding. We vinden het belangrijk dat je je snel thuis voelt. Daarom begeleiden we je goed en vinden we een prettige sfeer en veilige omgeving belangrijk. We houden van hard werken, maar wel met veel plezier. En als het even kan: niet met je neus in de boeken, maar buiten en samen met bedrijven. Want daar gebeurt het!

Zoek en vind een opleiding die bij je past via de opleidingenzoeker! Of kom naar onze open dagen en info-momenten!

Doorstromen naar hbo

Wist je dat de mbo-opleidingen van Helicon goed aansluiten op (groene en andere) hbo-opleidingen? Bijna de helft van onze leerlingen op niveau 4 kiest voor het hbo!

Duik in de wereld van het groene MBO!

 

Bloem

Dier

Groene Leefomgeving

Land en tuinbouw

Milieu

Stad en mens

Voeding


Uitgelicht


Zoeken