Home > Organisatie > Helicon Oudercafé met Annemarie van Gaal

Helicon Oudercafé met Annemarie van Gaal

Annemarie van Gaal

Hoe gaan jongeren om met geld? En hoe kun je als ouder je kind vrijheid geven en toch begeleiden? Hoe ga je om met bijvoorbeeld groepsdruk? Lastige vragen die bij veel ouders spelen. Op woensdagavond 27 januari bezoekt Annemarie van Gaal, bekend van o.a. het tv-programma Een Dubbeltje Op Zijn Kant, Helicon. Ze houdt een presentatie over jongeren en financiën, noemt valkuilen, geeft tips en ze geeft voorbeelden vanuit haar eigen praktijk als moeder.

Helicon Oudercafé

Graag nodigen we ouders uit voor dit Helicon Oudercafé over Jongeren & Geld. Op deze avond zijn ouders van leerlingen van alle Helicon-scholen welkom.

Datum: Woensdag 27 januari 2016
Tijd: 19.30 uur

Locatie: Helicon MBO Nijmegen, Energieweg 19 in Nijmegen

Voor de duidelijkheid… Het Helicon Oudercafé is een algemene, inspirerende avond. Het is geen ouderavond of oudergesprek. Heb je gerichte vragen over hoe je kind het op school doet? Neem dan contact op met de mentor van je zoon of dochter.

Van harte welkom!

Als school vinden we het belangrijk om met ouders in gesprek te gaan. Daarom nodigen we je uit voor deze avond. Heb je interesse om te komen? Meld je dan aan. Het programma is meer dan de moeite waard!