Home > Organisatie > Werken bij Helicon > Vacatureoverzicht > Docent en onderwijsontwikkelaar Loonwerk groen, grond en infra

Docent en onderwijsontwikkelaar Loonwerk groen, grond en infra

Helicon Opleidingen staat voor eigentijds groen onderwijs en veelzijdige opleidingen, met duurzaamheid, ondernemerschap en innovatie hoog in het vaandel. Op onze scholen in Noord-Brabant en Gelderland bieden we vmbo- en mbo-onderwijs, cursussen en trainingen.

Onze cultuur? Met plezier hard werken, positief-kritisch meedenken en kansen pakken. Op basis van gelijkwaardigheid, vertrouwen en hoge verwachtingen. Onze professionals bieden we volop kansen voor ontwikkeling. Wij groeien, zodat onze leerlingen groeien.

Wil jij écht van betekenis zijn voor mbo-leerlingen? Laat jij ze groeien door ze goed onderwijs, sterke begeleiding en echte aandacht te geven? Ben jij een vakspecialist die het leuk vindt om je vak op de kaart te zetten in de beroepsgerichte opleidingen en wil je een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van het onderwijs? Dan ben jij de enthousiaste docent en collega die we zoeken!

Voor onze mbo-school in Boxtel zijn we op zoek naar een Docent / onderwijs ontwikkelaar voor de opleiding Loonwerk Groen, Grond en Infra (0,4-0,8 fte)

Functie-inhoud

Wat ga je doen?
 • Ontwikkelen en verzorgen van lessen op het gebied van gebruik, onderhoud en reparatie van machines en tractoren die ingezet worden bij agrarisch-en cultuurtechnisch loonwerk en grondverzet.
 • Ontwikkelen en verzorgen van lessen op het gebied van plantenteelt en akkerbouwgewassen
 • Opbouwen en onderhouden van relaties met bedrijven uit deze sector.
 • Begeleiden en coachen van individuele en groepen leerlingen, waaronder BPV-begeleiding.
 • Actief een bijdrage leveren voor een goede samenwerking met collega's binnen het team
 • Werken aan onderwijsontwikkeling, met name ten behoeve van de implementatie van de competentiegerichte kwalificatiestructuur

Functie-eisen

Wat vragen we van je?
 • Je hebt minimaal een 2e graads onderwijsbevoegdheid of een opleiding op hbo-niveau in een relevante studierichting met daarnaast een pedagogisch didactische opleiding/aantekening (BVE) (of de bereidheid deze te behalen).
 • Ervaring met het ontwikkelen en schrijven van onderwijs
 • Een netwerk met de betreffende sector
 • Mensenkennis en ervaring met het werken met groepen
 • Ervaring in het omgaan met jongeren vanaf 16 jaar

Salaris en arbeidsvoorwaarden

Wat bieden we je?
Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal LB van de cao mbo (indien je bevoegd bent in je vakgebied) minimaal € 2.687 en maximaal € 4.019 bruto per maand bij een fulltime-benoeming). Benoeming is in eerste instantie tijdelijk.

Informatie en sollicitatie

Word jij enthousiast van deze functie?
Dan komen we graag in contact met jou!

Start is zo spoedig mogelijk. De vacature wordt zowel intern als extern open gesteld. Daarbij hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang. De functie bestaat gedeeltelijk uit vervanging van ziekte.
Indien je vragen hebt kun je contact opnemen met Jenneke Pulles (teamleider) j.pulles@helicon.nl

Stuur je gemotiveerde reactie met CV per email:
vacaturesmx@helicon.nl