Home > Organisatie > Werken bij Helicon > Vacatureoverzicht > Helicon Talentlab > Talentvolle docenten

Talentvolle docenten

Wie zoeken wij?

We zoeken 2e-graads flexibele, mobiele docenten. Bereid om klussen aan te pakken en het niet erg te vinden om nog niet exact te weten wat hun takenpakket wordt. Maar vooral: willen leren en ontwikkelen. Zowel voor de avo vakken Engels, Nederlands en wiskunde maar ook voor onze beroepsgerichte vakken, zijn we op zoek naar talent. Staat je vak hier niet tussen maar denk je dat je past? Solliciteer!

Helicon Talentlab

Het Helicon Talentlab biedt verschillende ontwikkelmogelijkheden en een uitgebreid loopbaanperspectief voor docenten. Als (aanstormend) talent werk je ongeveer vier dagen per week op een of meerdere Helicon-scholen. Daarnaast is er een uitgebreid ontwikkelingsprogramma. Je krijgt een kijkje in de keuken op verschillende vestigingen en naast lesgevende taken, je voornaamste werk, krijg je de mogelijkheid om aan projecten te werken en zo jouw talenten in te zetten.

Iets voor jou?

Het Talentlab is voor (startende) docenten met een eerste- of tweedegraads onderwijsbevoegdheid. Je komt in aanmerking voor het Talentlab als je de ambitie hebt om je te ontplooien in lesgevende en andere taken binnen het onderwijs. Als goede docent wil je nog beter worden!

Wil je…

  • de kwaliteit van het onderwijs verhogen, zowel in als buiten de klas?
  • graag variatie hebben in je werk en verschillende projecten aanpakken?
  • de school hierin betrekken en collega’s enthousiasmeren?

Dan past het Helicon Talentlab helemaal bij jou!

Organisatie

Het Talentlab is in handen van de Helicon Academy. Helicon zorgt voor werkplekken op verschillende vestigingen van Helicon. Daarnaast neem je samen met de andere Talentlab-deelnemers deel aan een ontwikkeltraject en intervisie bijeenkomsten en vorm je met hen een netwerk waarmee je kennis en ervaring kunt delen.

Interesse?

Wil je meer weten of wil je je interesse melden? Neem contact op met Loes Nobbe en Jacolien Huijben via talentlab@helicon.nl .