Home > Organisatie > Werken bij Helicon > Vacatureoverzicht > Directeur Helicon VMBO Kesteren

Directeur Helicon VMBO Kesteren

Voor Helicon VMBO Kesteren zijn we op zoek naar een directeur

Functie-inhoud

De opdracht van de directeur bestaat uit:
  • het vanuit een duidelijke visie op vmbo-onderwijs herkenbaar en onderscheidend externe profilering van de school in de concurrentie gevoelige omgeving van Kesteren, waarbij het marktaandeel behouden blijft in een krimpende markt en er optimale doorstroom is naar het mbo;
  • het op een creatieve en op samenwerking gerichte wijze verder vormgeven van een voor leerlingen betekenisvolle leeromgeving met aantrekkelijk excellent onderwijs op maat en het vertalen van strategie en Helicon beleid naar concrete acties;
  • een zichtbare bijdrage leveren aan de verdere professionalisering en stimuleren van de professionals;
  • een actieve, constructieve en op samenwerking gerichte bijdrage leveren aan initiatieven en ontwikkelingen binnen Helicon.

Informatie en sollicitatie

BeteoR verzorgt de werving en selectie voor deze functie en kan je meer informatie verschaffen over de functie. Voor meer informatie kun je contact op nemen met Bart Visser via telefoonnummer 06-20599280 of per e-mail: bart.visser@beteor.nl.

We roepen je op om je uitgebreide cv met korte motivatiebrief zo spoedig als mogelijk en uiterlijk 18 februari a.s. te uploaden via de website van BeteoR.

Het volledige functieprofiel raadplegen en uploaden van je CV + motivatie kan via de onderstaande links: